Reklam
Reklam

Site rengi

Tasarım

Geniş
Kutulu
Reklam
Radio Mbosna.eu

Ogorčeni otac tvrdi: “Izbacili su mi dijete iz hitne zbog sina voditeljice i fudbalera”

Reklam
Ogorčeni otac tvrdi: “Izbacili su mi dijete iz hitne zbog sina voditeljice i fudbalera”

Ako je istina ono što na Twitteru tvrdi izvjesni Jorge Garcija, u nedjelju je u madridskoj privatnoj bolnici La Moraleja de Sanitas došlo do skandalozne situacije, piše “Večernji“.

Naime, dijete mu je usred obrade ispraćeno s hitnoga prijema, a povod je bio to što su doktori odlučili odmah na red uzeti sina igrača madridskoga Reala Sergija Ramosa i televizijske voditeljice Pilar Rubio.

Garcia je se o tom kontroverznom slučaju raspisao na spomenutoj društvenoj mreži, a u svojoj je objavio označio i Pilar Rubio kojoj se predstavio i objasnio što je prethodilo njezinu ulasku sa sinom.

Ravnateljstvo bolnice je u međuvremenu pokušalo objasniti situaciju, pa je ogorčenome ocu rečeno da odluka nije imala nikakve veze sa društvenim statusom, titulom oca i majke, već da je presudila trijaža, proces određivanja prioriteta liječenja bolesnika.

Garciju je ta tvrdnja još više razbjesnila, pa je u nastavku napisao sljedeće:

Istjerali su nas usred trijaže, u trenucima dok je moj sin plakao od bolova, i to samo kako bi čim prije na red došlo dijete Pilar Rubio i Sergija Ramosa. Nije tu bilo baš nikakvog liječničkog kriterija – dodao je otac, koji je djetetu slavnih osoba poželio čim brži oporavak.

Rubio i Ramos zasad nisu komentirali slučaj, a javnosti je ostalo nepoznato i s kojim je od trojice sinova Rubio stigla u bolnicu i što ga je zadesilo.

Reklam
PODIJELI NA.
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ